Integritet och säkerhet

Integritet

För oss på PBM är din personliga integritet mycket viktig. Vårt mål är att du ska känna dig trygg när du använder våra tjänster och med vår behandling av dina personuppgifter. FLOW är skapad för att lagra och hantera ett absolut minimum av personuppgifter och data.

Anledningen till att vi valt att lagra minimalt med data är att du som användare ska kunna vara anonym, dvs. vi kan inte se vem som använder tjänsten eller vad som görs i tjänsten. Vi tror nämligen att det gör steget till att använda tjänsten mycket enklare.

Datasäkerhet

Flow hostas på svenska servrar, lokaliserade i Sverige. Vår hostingpartner är certifierad enligt följande standarder: Certifikat för kvalitetsledning (ISO 9001), miljö (ISO 14001) och informationssäkerhet (ISO 27001).

All användardata data är krypterad och hanteras på ett mycket säkert sätt.

 Du kan läsa mer om hur vi hanterar data och vilka villkor som är förknippade med användandet på nedanstående länkar.

Integritetsmeddelande

Användarvillkor

Cookiepolicy

Observera att produkten FLOW är avsedd som hjälpmedel för insikt om vad som generellt kan leda till stress, ångest och övriga tillstånd som beskrivs. Denna produkt är inte avsedd som individuellt diagnosverktyg. Frågor runt diagnos och behandling skall alltid ställas till läkare. Vid behov av vård skall läkare alltid kontaktas.