hero-for-medarbetare

Att må bra

Flow ger dig direkt tillgång till kunskap, modeller och verktyg för att bibehålla eller förbättra god hälsa. Vi är övertygade om att tillgång till tidig självhjälp minskar besvär och ökar välmående.

Om Flow

För dig som medarbetare

Vikten av att arbeta proaktivt med ditt välmående

Allt fler drabbas av psykisk ohälsa och många individer dras med långvarig problematik som vid uteblivna insatser riskerar att leda till utmattning och sjukskrivning. Att söka hjälp för sent innebär ofta en lång rehabiliteringsperiod.

Kanske lider du av stressproblematik, sömnproblem, ångest eller nedstämdhet? Eller så stannar du sällan upp för att känna efter hur du mår? Oavsett vilket är det viktigt att arbeta proaktivt med ditt välmående för att minska onödigt lidande och uppnå en långsiktig balans.

Flow gör det enkelt att ta hand om sig själv

Vi vet att det kan kännas svårt att be om hjälp. Vi vet också att det är lätt hänt att drunkna i självhjälpstips på nätet som med handen på hjärtat inte fungerar särskilt bra i praktiken. Med Flow vill vi därför sänka tröskeln för att få professionell hjälp i rätt tid. Flow är en forskningsbaserad digital tjänst som ger dig tillgång till kunskap och konkreta verktyg för att ta hand om ditt välmående.

Så fungerar det

1. Du loggar in med Mobilt BankID på valfri enhet.

2. Helt anonymt svarar du på arton frågor och får direkt en indikation på om du verkar må bra eller om du borde gå vidare till en fördjupad utvärdering av ditt mående.

3. Visar utlåtandet på risk för besvär med ditt mående får du besvara fler frågor för reda ut vad just du behöver jobba med.

4. Du får tillgång till pedagogiska och individanpassade självhjälpskurser som du kan påbörja när som helst under dygnet. Det kan exempelvis handla om att lära dig hantera stress, ångest eller nedstämdhet.

Att använda FLOW är lika smidigt som det låter. Påbörja arbetet direkt genom att logga in här.

for-medarbetare-hurfunkardet

 

Undrar du något?

Har du några frågor, eller är nyfiken och vill veta mer så hör gärna av dig!

Kontakta oss här